Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Αναγόρευση καθηγητή Maurice Godelier σε επίτιμο διδάκτορα [22/05/2013]
Ανακοινώσεις | Ακαδημαϊκά Νέα | Ενημέρωση: 14-05-2013 15:58


Την 22α Μαΐου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ο κύριος Maurice Godelier, καθηγητής Ανθρωπολογίας στη Σχολή École des Hautes Études en Sciences Sociales, Παρίσι, Γαλλία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσφώνηση από τον Αντιπρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή κύριο Αστέριο Αθ. Δουκουδάκη.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον καθηγητή του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κύριο Μιχαήλ Γ. Μεϊμάρη.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

- Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθηγητή κύριο Γεώργιο Ιω. Πλειό.

- Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο του Τμήματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθηγητή κύριο Γεώργιο Ιω. Πλειό.

Ομιλία του τιμωμένου με θέμα: «The Otherness of Others, an anthropological view». • ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΕΝΕΣ GALLERIES

Πίσω

 • Επικοινωνία

  Διεύθυνση γραφείου:
  Σοφοκλέους 1, 10559, Αθήνα
  Τηλ: 210 3689428
  Fax: 210 3689450
  email: mmeimaris@media.uoa.gr

 • Galleries
 • Videos